one day you'll be mine
About Entry Bias Twitter Facebook
Back to SCHOOL !
Thursday, 26 December 2013 • 06:53 • 0 comments
Hai :) haish , kalo nk buka blog je mesti ada masalah -.- masalahnye , dirra lupe email and ps . adododododo . ni pun maen cube je . nasib dpt . hahahha . okay , blek pada tajuk :) cuti sekola da nk hbis :'( hurrrmmm . so , how your holiday ?? mesti best kan . wah wah . cuti sakan ea . ni homework da siap blum ? brg da beli ? bju ? kasut ?? x beli lgi ?? ayokkkk . next week da nk sekola taw . g beli cepat !! eh , dirra ni . kemaen suruh org beli brg sekola . padahal dirra pun x beli satu ape lagi -.- teruk kan ??? heheheh . sabtu ni kut dirra beli . hmmm . brg mesti da hbis :'( haish ape la nsib . tahun ni x beli awal sbb tunggu result . takut dpt tawaran mane2 kan . eh , result ?? result ape ? haish korg ni . dirra kan PMR -.- nk tahu result dirra ?? x payah la . x penting pun . but Alhamdulillah dirra dikira dpt result cemerlang juga la . heheheh . result korg mcm mane ?? mesti gempak kan ? wow !! congrates korg :) pape pun result korg , tu rezeki memasing . kalo x puas hati cube time spm pulak ok . hehehe . ok ok . tutup pasal result :D hmmm

okay , next year dirra akan melangkah ke form 4 -.- adehh , takut pulak . ye la , tugas lgi berat kan . hmm . aliran ape yg dirra ambil for next year pun dirra x sure . korg ??? xpe xpe . ada masa lgi . pape pun dirra nk ckp , pilih aliran btol2 taw . jgn nk ikut kwn je . fikir cita2 korg :) hehehhe . hurmmm . kawan2 dirra dengar ceritanye ramai juga yg pindah :'( uwaaaaaaaaaaa . x de kwn la dirra next year :'( sanggup dorg tinggalkan dirra ? hmmm . nsib . x pe la . dorg nk kejar cita2 dorg kan . x kan dirra nk halang :D heheh . good luck friends . jgn lupe aku taw :') heheheh . okay la . dirra da x tahu nk cerita ape lgi . just nk wish , WELCOME TO SCHOOL ! hehehehhehe . blaja elok2 . ingat , kejar cita2 . bye !! muah :*

Galau -.-
Thursday, 12 December 2013 • 05:44 • 0 comments
Assalamualaikum and hye korg !! *tarik nafas* *hembus nafas* sepi hatiku , galau jiwaku *nyanyi lagu galau* ecececcecceh dirra ni . nyanyi pulak . sorry , dirra tahu suara dirra x sedap . tpi , korg ada dengar ke ?? hahahah . just jokking :D how your school holiday ? mesti best kan :) melancong sakan la eaaa . dirra haritu je ada g langkawi . then duk umah je . nk g holiday pun x de mood . dirra rasa cuti sekola kali ni paling x best kut . hhmmmm . perasaan dirra galau je . eh , korg tahu x galau tu apa ?? kalo x tahu g search google :p mls ?? okay okay . meh dirra terangkan sikit . boring + takut + gementar + sedih + sume perasaan yg x best = galau !!

benda first yg buad dirra galau ialah wifi rumah dirra !! ughhhhh . hampir dua minggu line x de -.- mati akal dirra . x tahu nk buad ape . bosan gile . hmmmm . memula suminggu dirra bia je la sbb ingat kan line memang ada problem . musim hujan kan . msuk minggu kedua dirra mcm pelik sikit sbb org taman dirra sume internet ok je . hmmm . isnin tu dirra call la tm buad aduan . org tu suruh tunggu 24 jam . tunggu punye tunggu , da lebih 24 jam tpi x ok pun lgi . esok tu dirra bia je lgi . sbb ingat kan org tu tengah betul kan . sampai hari rabu dirra tunggu , line x de juga . rabu pagi tu dirra call lagi . org tu suruh tunggu lagi . dirra tunggu je la . nk buad ape kan . sampai hari ni . tdi dirra da x tahan sgt , dirra minta tolong ayah dirra g pejabat tm . org tu kate tunggu 3 jam . 3 jam pulak ?? ok , kite tunggu lgi . pun x de juga . last last dirra buad aduan lgi . dua kali pulak tu . then ptg tdi dlm pukul 6 bru laa line ada . FINALLY !! yeayyyyy . alhamdulillah .

second , dirra risau la result dirra . hmmm . tdi berita da keluarkan da tarikh result PMR 2013 . result keluar 19 Dec 2013 . hari khamis . dri jwb haritu untill now dirra rasa takutt . hopefully dpt 8a :D aminnn . korg doakan dirra ok :) dirra harap result pmr kali ni ramai dapat 8a . kalo boleh sume calon la dpt 8a . hehhehehe . now dirra mampu tawakal and berdoa je . okay la . sampai sini je cerita dirra . thanks sbb bace :* ada masa dirra update lgi kay . muahhh .

Sunway Lagoon !!
Saturday, 9 November 2013 • 07:48 • 0 comments
Assalamualaikum and hye :D dirra da lama x update blog sbb x de story yg best la yg dirra nk kongsi kat korg :'( so now , dirra da ada cerita nk cerita kat korg :) hehehheh . ce bace tajuk post kali ape . Sunway Lagoon kan ? so dirra nk cite kat korg pasal sunway lagoon !!! yeayyyyy

okay . dirra g sunway lagoon 31.11.2013 (khamis) . baru la . dlm dua minggu lepas . dirra g dgn kwn sekola :D kirenye ni lawatan sekola la . time ni ada byk juga la sekola yg dtg . oh , time ni juga belah mlm ada concert one republic . okay . kitorg sampai sana dlm pukul 9 lebih kut . sampai2 terus msuk . ada la taklimat sikit sebelum tu and.................. bermulalah pengembaraan kami :) lol

first kitorg tukar bju and simpan brg dlm locker . memula ckg ckp boleh mandi sampai pukul 12 je . then msuk park laen . kat locker je kitorg duk sampai pukul 11 -.- bile tengok jam da pukul 11 , muke masing2 da mcm ape je . hahahha . lepas simpan brg kitorg rancang nk g vuvuzela dulu :D hehehhe . time mendaki nk ke atas tu , ya Allah , penat ya amat. tinggi kut -.- hahhahah .time turun tu , kwn2 dirra sume jerit . dirra ?? dirra cool je :p cehhh . hahahhah . dirra x jerit but diam and dlm otak da fikir bkan2 . then kawan dirra tegur muka dirra da pucat . hahahha . dan bile da sampai bwh dirra kate 'nak naek lagi !!' hahahha . and kitorg pun g la naek lgi sekali . time naek kali ke dua tu da ok sikit tpi time kat bulatan besar tu dirra risau sbb kitorg rasa mcm terlompat and mcm nk jatuh je . time tu memcm da dirra fikir . hahahhaha . alhamdulillah selamat . benda tu terjadi sbb kitorg slh susun kut . sebelah berat sebelah ringan . thats why la . jam sudah pun menunjukkan pukul 12 :'( kitorg cadang x nk mkn . suddenly ckg panggil . mkn je la . lepas mkn tetiba ckg kate suke hati lepas ni nk g mana . duk sunway sampai pukul 5 !! yeayyyy . hehhehe

after mkn , kitorg teruskan perjalanan g scream park :D cehhh , sume kekonon excited je nk msuk . msuk2 je da kecut . zombi dlm tu jahat !! memula msuk ramai kut . dlm 20 org . then ada satu area tu kitorg kene pisah . dirra trip ke dua . time trip first da jln , kitorg kene tunggu . time tunggu tu zombi tu kacau -.- zombi tu scaryyy . okay . lepas zombi tu lepas kan kitorg , kitorg jln berhimpit sampai selipar dirra tercabut :'( dirra jln je .x de keje dirra nk ambil . hahahha . tetiba zombi yg tdi tu msuk bwa torch light . kelakar la . zombi dtg bwa selipar tpi dirra x perasan . dirra jerit la 'selipar aku' then zombi tu kate ni ha la . hahahhaha . lwk la zombi tu . lepas da paki selipar jln la . jln jln and jln . bayk kali juga selipar dirra tercabut . nk tahu x spe tolong kutip kan ?? kwn dirra sorg ni ha . dirra rasa dia x de perasaan kut . jln jln and jln . tiba la tempat pocong >.< budak lelaki trip kitorg dua org je . lelaki sume takut dgn pocong . hahaha . kwn dirra yg kutip selipar tdi jln la depan . pehhhhh . tuhan je tahu time lalu kat pocong tu . and memcm la jdi dlm rumah hantu tu . dirra pun da lupe . tpi yg penting hantu dia scary !!!! keluar keluar je dri situ dirra jerit and mengangis .hahahah . and rumah hantu tu penipu !! byk je tulis 'keluar' but jln jln je jumpe hantu . ahhhhhh

lepas rumah hantu kitorg g nk kapal . okay , kapal ni bukan sebarg kapal -.- kapal ni pusing 360 . memula sgt excited .bila kapal da berjalan , dirra lelap mata je .x buka buka sampai habis . hahahha . but menyesal la juga x buka kan .hurmmm .

byk lgi permainan yg dirra naek . tpi penat la nk cerita sume . dirra cerita yg masih segar kat otak dirra je . dlm pkul 4:30 mcm tu hujan lebat :'( petir kilat sume ada . bile da x dpt maen pape kitorg ckp kat ckg yg blek la . nk singgah sunway pyramid . heheheh . sebenarnye memsing nk shopping . ckg pun setuju sbb da hjan kan . da x boleh buad pape . kat sunway pyramid tu dirra da penat sgt -.- dirra just mkn then jln mcm tu je . nk shopping pun x de mood . hahaha . then blek .act byk lgi cerita tpi penat . ni pun da tengah mlm ha . nk tengok gmba ??? gmba x byk sbb sibuk mandi kan :'( sedihh . ada la dua tiga keping but dlm phone . mls nk msukkan dlm lappy . hurmmm . okay , spe yg dlm delima nk holiday or lawatan kat mane , dirra suggest g la sunway lagoon . serious x menyesal . heheheh . okay bye . good night :* sorry if cerita mcm ape or typo -.- Assalamualaikum

Rindu
Friday, 11 October 2013 • 05:31 • 0 comments
 
motif : akan jadi milikku lepas result keluar :D insya-Allah
 
Assalamualaikum korg !! fuh fuh *liup ala-ala nk hilangkan habuk* lol . bersawang da blog dirra ni . korg pun mesti da lupe yg blog ni pernah wujud kan ?? fine korg :'( ceh , gedik pulak dirra ni . heheheh . dirra da lama giler x update blog sbb busy lerr . dirra kan nak pmr . eh eh . nak pmr ? bukan da hbis ke ?? ok , dirra nk ckp yg PMR WAS OVER !! yeayyyyyy . fuhhh . hilang satu beban :D hehehe . at the same time dirra tengah risau juga ni about result but buad donno je . risau pun nak buad ape kan ?? bukan nya bley tukar pun . hopefully dpt result yg cemerlang :D korang doakan dirra taw !! hehehe . dulu sebelum pmr dirra selalu kate 'bile la pmr nk hbis . penat !' now pulak dirra always ckp ' bosan ah lepas pmr nie' . yela , mane x bosan nye . gi sekola buad ape tah -_- aktiviti lepas pmr bru mula hari ni . so , hari ni kurg la sikit bosan . hari ni punye aktiviti not bad la :D huhuhuh . act dirra x taw la nk cite ape kat korg . dirra uad status ni pun sbb rindu nak type pepanjang :') heheh . thun dpt dirra da form 4 . then spm . aishhh . takut la pulak tpi mls nk fikir sbb nk enjoy lepas pmr nie !! yela , sebelum pmr dulu , mkn pun x sempat :'( *ceh , tipu je* aliran pun dirra x fikir lgi . ahh , lmbat lgi :D hehehe . lupe kan tentang blaja seketika . heheheh . tbh lepas pmr nie agak boring sikit ah . so , untuk mengisi masa lapang , dirra bace novel je la . eh , to sesiapa yg nk exam and spm tu good luck taw !! all the best :d heheheh . hurmm . kay lah . dirra da x taw nk cite ape lgi kat korg . next time kalo dirra rasa dirra ada cerita dirra update okay :D akhir kate *mcm syarahan pulak* dirra nak ckp thanks sbb singgah blog ni :D eh , da singgah jgn la malu2 follow taw :* bye !!  Assalamualaikum :)

New Friends !! :*
Saturday, 18 May 2013 • 03:55 • 0 comments


Assalamualaikum guys !!! waaaaa . da lame x update blog . hehehehe . dirra busy lorh . now bru je hbis mid year exam . soalan susah tahap dewa .hurm :'( da da . past is past :p now bukan nk cite pasal exam but nak cite about my new friend . dirra ada ramai kawan baru . sume nye kenal kat twitter and fb . tpi ramai kat twitter la sbb dirra x aktif kat fb .hari tu dirra da cite pasal budak kelas dirra kan . sorg2 lgi . now dirra nk cite pasal kwn bru dirra . sorg2 juga . hehehehe

MIMIE !!!

Nurul Afiqah Syamimi . ingat lgi x dulu dirra pernah janji nak cite pasal mimie ? mesti x kan ? x pe . now dirra nak cite pasal dia . mimie stay Batu Pahat , Johor . hurm . jauh sgt dari umah dirra . dirra kenal dia dari sorg kwn dirra nie . act bukan dia yg kenal kan , dirra je yg menggedik g follow mimie kat twitter dulu . heheheh . time follow tu terdetik dlm hati 'nnt mesti dia block aku . x de maknanye dia nak follow back' . hahahaha. lawak je . tetiba esok bangun tido buka twitter mimie follow back then siap tegur lgi .time tu mcm x caye juga sbb ingat kat dia marah dirra about ..... ada lha :p heheheh . rupe nya x . then kitorg mula lha kenal2 . lepas kenal2 , dirra ada tanye dia something kat DM . mcm2 . hehehhe . lepas da luahkan perasaan msing2 , ceh hahahah kitorg tukar2 no phone . caye x dlm sehari kitorg da rapat gile mcm da kenal satahun . lepas da dpt no phone text la ape lgi . hehehehe :D dlm text tu kitorg bnyk sgt tukar2 cerita . serious mcm x caye kitorg bley rapat mcm 2 . dirra caye mimie , mimie caye dirra . huhuhuuu . pe lgi ek ? bnyk sgt kalo nk dicite kan . btw kitorg ada janji . kitorg nak satu skola time form4 nnt :) insya-Allah . hope dpt la . hehehhe . and ada satu janji tu . sorry mimie , dirra x dpt tunai kan :'( dia da jumpe life dia sendiri .kite doakan je kay :) hehhehe . dirra nak ckp thanks sbb sudi jadi kwn dirra . dirra gembira sgt dpt kenal mimie . even perkenalan kite x dijangka and ada org halg kite still kuat . ignore sume benda tu . thanks juga sbb sudi dengar sume masalah and cite dirra . mimie byk sgt bagi nasihat . hurrm . nak sgt jumpe mimie . insya-Allah one day . and good luck for PMR syg :3 I LOVE YOU MIMIE !!! :***

ALIA !!!

alia nie dirra kenal kat twitter juga :D same hari dirra follow mimie . hehhehe . alia nie ex asan . act da lame da taw pasal dia tpi mlas nk follow awal2 coz nnt kacau je dia dgn asan kan . hehehhe . sehari lepas dorg putus kitorg rapat . hurm . memula asan marah juga lha kat dirra coz lepas dorg putus bru dirra nak rapat dgn alia . satu je dirra puji about dorg , lepas putus dorg still kwn . heheheh . okay okay . bkn nak cite pasal dorg . nak cite pasal alia je :p heheheheh . alia nie comel je org nye . duk kat seremban . even dekat juga la dgn umah dirra tpi x pernah jumpe :'( now dirra dgn alia jarang berhubung :'( about one month juga lha dirra x tegur dia . memasing busy . hurmm . rindu dia sgt :'( kalo ada pape pun dirra just kirim kat kwn alia je , tykah . x sure lha dia sampai kan ke x . samapi kan kut . hehhhe . thanks tykah :) Good luck PMR syg :D 8A kay !! alia boleh !!! :3 alia , thanks sbb jadi kwn dirra :** syg awak !!

RHEA !!

rhea nie budak pz . hurm , dirra kenal dia time ada lawatan kat sekola dia . tpi , time kat pz kitorg x bertegur pun :'( now rasa menyesal sgt . rhea nie baek and caring sgt . hari 2 kitorg ada salah fhm, time tu dirra sedih sgt . tpi now da okay . alhamdulillah . x taw lha bile dpt jumpe dia lgi . hurm . rhea , serious happy sgt dpt kenal rhea , insya-Allah one kite jumpe kay ? :) thanks sbb sudi jdi kwn dirra . good luck PMR taw :D 8A !! yeahh . i love you !!! :*

kay sampai sini je lha cite . penat lha nk cite pepanjang :) cite pepanjang pun korg bukan nak bace :p hehhehe . jkjkjkjk . lgi pun da nak magrib da nie . bye korg :**


3 Cempaka 1 :*
Saturday, 27 April 2013 • 06:48 • 2 comments
Assalamualaikum !! hey hey hey hey . hari nie dirra nak cerita pasal 3 cempaka 1 :D pe 2 ?? korang x tawu ea ?? bia dirra bgi taw  3 cempaka 1 , 3c1 in short is class dirra . heheh . har nie dirra nak cerita pasal budak kelas dia . budak kelas dirra ada 32 org :O ramai kan ;) hehehe . kitorg rapat la juga . but sometimes gado -,- hehehe . itu biasa lah kan . now , dirra nak cerita sorang2 .

1) Mar
mar for short . name sebenar Mardhiah . dia best best forever and ever dirra :D dia budak pandai , selalu dpt no 1 la kate kan . hehehe . dia ramai peminat juga . eh eh . now da berpunya :p tpi dirra x fhm la hubungan dia dgn bf dia . ok2 , x yah cite pasal bf dia now :p dia suke mara juga la sometime. hehe . sorry mar :D syg kau !! muah x100000000

2) Azni
azni nie pun bff dirra :D dia nie ada minat someone :p heheheh . biar la rahsia . tpi x sure ah now dia minat budak 2 lgi ke x -,- okay , ignore pasal budak tu . azni nie dia emo sikit . tpi dirra selalu buli dia . hohohoho . jgn mara ea azni , syg kau !! muah x100000000

3) Amirah
amirah also my bff . dia nie pulak ada scandal . scandal dia Farhan :p hahaha . act kitorg yg ejek dorg . amirah nie suke marah juga la . tpi geng kitorg selalu buli dia . hehehe . dia ni suke someone . gile dekat budak 2 . kekadang geram je . mcm x de org laen -,- layan je la kan . hehehe . sorry mira , terpecah rahsia :p syg kau !! muah x100000000

4) Adrina
adrina kawan rapat dirra juga . tpi x serapat yg tiga diatas tdi . dia nie cute :D yg penting dia ramai minat org . paling gile dekat nononose dia -,- errrr . hidung pelik :p hahahah . dia pandai bi  hurm . jeles ouh dgn dia .

5) Asan
asan salah sorg budak lelaki yg dirra rapat . hurm . dia baek and sporting . dia nie juga suke perli org . kekadang tahan je lha telinga dgn perlian dia tu . kalo dia perli dirra , dirra perli dia blek :p tpi dirra selalu kalah :'( dia nie suke story mcm2 kat dirra . dirra dengar je la . best juga kekadang :) hehehe . asan pemalas sometime :p sorry asan .

6) Udin
udin pun dirra rapat juga . dirra dgn udin selalu maen tukar2 . hahahah . dia jadi dirra , dirra jdi dia . gile kan ??? hahahha . udin giler :p

7) Zali
zali nie dia caring org nye :D dia ada scandle dgn budak kelas sebelah :p hehhhe . dia nie pandai and selalu kacau org -,- best la kwn dgn dia

8) Aishah
aishah nie pulak ank tecer sn dirra . dia pandai :O dia nie suke marah juga :p hohohoho . tpi bestt la kwn dgn dia . dirra ada hutang dgn dia -,- x bgi hadiah birthday lgi . tunggu ea aishah syg :*

9) Alin
alin nie budak asram . dirra x rapat sgt dgn budak asrama . tpi bertegur la . hurm . dia nie suke gelak . huuuhuhuh

10) Mastura
mastura bff alinn . dia budak asram juga . time math suke buat lawak . hahahahha . budak kelas dirra suke drop dia . kesian je tengok . dorg kejam !!! :p

11) Nadhirah
nahirah nie kembarr nama dgn dirra . hahahha . dirra x rapat dgn dia pun. tpi kekadang selalu gurau . heheheh

12) Sharifah Hazirah
cekpah giler :p hahahha . sorrry weh . dia nie rapat dgn dirra time bola baling je :D kesian dia , now tengah demam . get well soon frendz !!

13) Khadijah
dyja ngada :p hehhehhe . dirra rapat dgn dyja kat twitter je kut -,- kat skola kwn gitu je la . tpi , time birthday dirra aritu dia kacau dirra je keje . hehehehe

14) Husna
husna nie ada kembar . time pengakap dirra selalu keliru -,- dia kakak .

15) Zainul
zainul is the taller in my class . hahahha . time form 1 ingat kat dia form 5 . hahahhha . dia aktif bola sampai last year mata dia cedera . kesian ;'(

16) Farhan
farhan nie la scandle mira . hehehhe . dia nie rapat dgn sume org . suke drop dirra -,- kesian kan . hurm

17) Syakir
syakir bff farhan mybe . hurm . dia .... dia ... dia .... . nothing la xD heheheheh act x  taw nak ckp ape pasal dia

18) Afrina
dia budak asrama juga . hurm . time form 2 pernah gado besar dgn dia . now da ok . da lupe kan da pun benda tu . pas is past :D

19) Askiah
khya for short . dia minat paris kut . hurm . x taw nk cite pasal ape untk dia sbb x rapat sgt . sorry khya :D

20) Amir Kamal Izzat
AKI for short . dia x bgi panggil aki act . aki anak emas ckg bm dirra . untung ah kan . dia nie paling selalu drop dirra dgn syakir --'

21) Izzat Mubaraq
izzat budak pandai . poyo sometime :p sorry .

22) Iskandar
ahhh . now , dirra benci dia -,- dia tu kan , kat sekola suke mara org . kat fb tawu pulak tanye org mcm2 .

23) Hannan
sejak dua menjak nie dirra rapat dgn hannan . idk why -,- hurm . best la kwn dgn dia :D

24) Jamilah
jamilah ??? hurm . x taw nk ckp ape -,- yg penting suke gelak :p

25) Fatihah
teah nie suke drop dirra kat fb -,- errrr . geram je . dlm kelas pendiam . haish budak nie

26) Atiqah
atiqah nie suke bersendirian mybe . hurm . dia nie 'diam-diam ubi berisi'

27) Jannatul
dirra rapat dgn dia time bertugas je . dlm kelas rapat juga la . kitorg selalu bertengkar :p hehhehe

28) Zahirah
zahirah budak kecik :p heheheeh . dia comel org nye :p manje juga

29) Najmi
errr . dia ketua kelas . sometime geram dgn dia sbb x bertanggungjawab dan blur -,- ktorg selalu marah dia

30) Sharifah Nabila
bila nie pulak penolong najmi . dia je yg buat keje . rajin + pandai + aktif sukan :D

31) Hafiza
haiza nie pendiam . kekadang x sedar pun dia ada dlm kelas . hehehehh

32) Khairun
khairun is dirra . dirra is khairun :D hahhahah .

done !!! penat tawu cite pasal dorg -,- uhh . akhir nye . kitorg gile2 dlm kelas :D kalo bley x nak terpisah , tpi Allah menentukan segala-gala nye :D to student 3c1 , sorry kalo korg terasa dgn pe yg aku cerita . just for fun :D asan yg suruh . k la . dirra da penat . bye . nite :**

Awesome Day !! :*
Thursday, 18 April 2013 • 02:54 • 0 comments
assalamualaikum :D hye korg , selamat ptg . oh , ari 2 dirra janji dirra nk sambung cite pasal camp kan ?? hurm . nnt la ;. now dirra nk cite pasal benda lgi best :D cerita dia about my BIRTHDAY :) semalam , bersamaan 17 April 2013 ialah birthday dirra yg ke 15 thun . hehehe . x sangka dirra da 15 thun hidup . Alhamdulillah . now dirra nak cerita detik2 yg best :D hehehe

okay , mlm 16 april 2 ibu dirra da bgi hadiah dulu da :D awal kan ?? hehehe . so , org first wish my parent . huhuhu . esok nye tu bngun g sekola mcm biasa la . sebelum msuk bilik air tengok phone dulu . ada la beberapa org whatsapp and tweet and wish kat fb :D tpi dirra x reply pun . lepas mandi bru reply . lepas da siap2 g la sekola mcm biasa . muke happy je . hehehe . sampai2 kelas amirah wish . sebelum 2 dia da wish kat twitter da . then dirra pun ckp la thanks . lepas mira , azni pulak dtg . dia pun wish juga . then , time tu da kul 7 : 10 pg . dirra pun g ah bertugas . dirra kan pengawas . kalo x bertugas kene mara :'(  pagi tu dirra kene bertugas kat pagar . tu la dirra dtg sekola awal . kalo x sebelum 7 : 15 pg dirra x sampai ag sekola . hehehe . kul 7 : 30 pg dirra g ah perhimpunan . kat perhimpunan mar wish dulu . tetiba ramai lak dak kelas laen dgr . dorg pun wish la . time tu ckp thanks je la kat dorg . ramai sgt wish time tu . ada yg dirra terlepas pandang mybe . hurm . sorry korg :'( okay , kat perhimpunan pagi tu tetiba ada penyampaian hadiah pulak . at the same time dirra menang :D time nama dirra diumumkan , kwn2 dirra sume sorak :) huuhu . terharu je . then ramai la yg cakp 'untung la , time birthday dpt hadiah ' dirra just senyum je . serious x rasa yg dirra menang . rezeki mybe . heheheh . then , da hbis perhimpunan kitorg sume masuk makmal .

okay , time kat makmal nie dirra terasa ah . dlm hati ckp 'pasal asan x wish aku . dia x ingat ke? ' tpi dirra just ckp dlm hati je la . x kan nak tanye pylak kan . malu la xD hehhe . lepas je blek ke kelas , dirra tengah buzy time tu tetiba asan jerit "khairun !! happy birthday ' sambil tunjuk ular . ape lgi , dirra jerit ah mcm org gile . x pasal2 jatuh . hurm . malu plus lutut lebam :'( x pe . dirra even sakit . terharu ah . and yg x sangka nye dia bgi duit . dia kate x taw nk bgi ape .

now , cite time kh pulak . benda ni dri pagi dirra da terasa . nie about adrina . same mcm asan , dirra tertunggu tunggu wish dari dia . tpi , dia x wish pun :'( tetiba time rehat kedua mar , amira , azni , adrina nyanyi lgu then hulur hadiah . aaaa . terharu seh :* adrina mule2 dia ckp dia lupe :'( dirra sedih time 2 . tpi diam je . rupe2 nye suprise eh ?? heehhe . thanks korang .dyja pulak asyik kacau dirra je dari pagi until blek . same with shamira . pape pun dirra happy :D

act , byk lgi cite . tpi penat la nk type . nk taw ?? meh sini dirra cite ftf . senang sikit . hehehe . pape pun dirra happy sgt semalam . until hari nie still dpt birthday wish :d hehehe . thanks korg . i love you all :**


PAST
Hello;



Hi *wave hand* My name is Dirra. I'm 15 y/o and stay at Negere sembilan. I hate anti-kpop and love my bias
Folow!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • Back to SCHOOL !
  • Galau -.-
  • Sunway Lagoon !!
  • Rindu
  • New Friends !! :*
  • 3 Cempaka 1 :*
  • Awesome Day !! :*
  • Camp Yang Sangat Awesome !! (part 1)
  • School Holiday !!
  • Kawan :*

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome