one day you'll be mine
About Entry Bias Twitter Facebook
Rindu
Friday, 11 October 2013 • 05:31 • 0 comments
 
motif : akan jadi milikku lepas result keluar :D insya-Allah
 
Assalamualaikum korg !! fuh fuh *liup ala-ala nk hilangkan habuk* lol . bersawang da blog dirra ni . korg pun mesti da lupe yg blog ni pernah wujud kan ?? fine korg :'( ceh , gedik pulak dirra ni . heheheh . dirra da lama giler x update blog sbb busy lerr . dirra kan nak pmr . eh eh . nak pmr ? bukan da hbis ke ?? ok , dirra nk ckp yg PMR WAS OVER !! yeayyyyyy . fuhhh . hilang satu beban :D hehehe . at the same time dirra tengah risau juga ni about result but buad donno je . risau pun nak buad ape kan ?? bukan nya bley tukar pun . hopefully dpt result yg cemerlang :D korang doakan dirra taw !! hehehe . dulu sebelum pmr dirra selalu kate 'bile la pmr nk hbis . penat !' now pulak dirra always ckp ' bosan ah lepas pmr nie' . yela , mane x bosan nye . gi sekola buad ape tah -_- aktiviti lepas pmr bru mula hari ni . so , hari ni kurg la sikit bosan . hari ni punye aktiviti not bad la :D huhuhuh . act dirra x taw la nk cite ape kat korg . dirra uad status ni pun sbb rindu nak type pepanjang :') heheh . thun dpt dirra da form 4 . then spm . aishhh . takut la pulak tpi mls nk fikir sbb nk enjoy lepas pmr nie !! yela , sebelum pmr dulu , mkn pun x sempat :'( *ceh , tipu je* aliran pun dirra x fikir lgi . ahh , lmbat lgi :D hehehe . lupe kan tentang blaja seketika . heheheh . tbh lepas pmr nie agak boring sikit ah . so , untuk mengisi masa lapang , dirra bace novel je la . eh , to sesiapa yg nk exam and spm tu good luck taw !! all the best :d heheheh . hurmm . kay lah . dirra da x taw nk cite ape lgi kat korg . next time kalo dirra rasa dirra ada cerita dirra update okay :D akhir kate *mcm syarahan pulak* dirra nak ckp thanks sbb singgah blog ni :D eh , da singgah jgn la malu2 follow taw :* bye !!  Assalamualaikum :)


PASTFUTURE
Hello;



Hi *wave hand* My name is Dirra. I'm 15 y/o and stay at Negere sembilan. I hate anti-kpop and love my bias
Folow!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • New Friends !! :*
  • 3 Cempaka 1 :*
  • Awesome Day !! :*
  • Camp Yang Sangat Awesome !! (part 1)
  • School Holiday !!
  • Kawan :*
  • First Post ! :D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome