one day you'll be mine
About Entry Bias Twitter Facebook
Sunway Lagoon !!
Saturday, 9 November 2013 • 07:48 • 0 comments
Assalamualaikum and hye :D dirra da lama x update blog sbb x de story yg best la yg dirra nk kongsi kat korg :'( so now , dirra da ada cerita nk cerita kat korg :) hehehheh . ce bace tajuk post kali ape . Sunway Lagoon kan ? so dirra nk cite kat korg pasal sunway lagoon !!! yeayyyyy

okay . dirra g sunway lagoon 31.11.2013 (khamis) . baru la . dlm dua minggu lepas . dirra g dgn kwn sekola :D kirenye ni lawatan sekola la . time ni ada byk juga la sekola yg dtg . oh , time ni juga belah mlm ada concert one republic . okay . kitorg sampai sana dlm pukul 9 lebih kut . sampai2 terus msuk . ada la taklimat sikit sebelum tu and.................. bermulalah pengembaraan kami :) lol

first kitorg tukar bju and simpan brg dlm locker . memula ckg ckp boleh mandi sampai pukul 12 je . then msuk park laen . kat locker je kitorg duk sampai pukul 11 -.- bile tengok jam da pukul 11 , muke masing2 da mcm ape je . hahahha . lepas simpan brg kitorg rancang nk g vuvuzela dulu :D hehehhe . time mendaki nk ke atas tu , ya Allah , penat ya amat. tinggi kut -.- hahhahah .time turun tu , kwn2 dirra sume jerit . dirra ?? dirra cool je :p cehhh . hahahhah . dirra x jerit but diam and dlm otak da fikir bkan2 . then kawan dirra tegur muka dirra da pucat . hahahha . dan bile da sampai bwh dirra kate 'nak naek lagi !!' hahahha . and kitorg pun g la naek lgi sekali . time naek kali ke dua tu da ok sikit tpi time kat bulatan besar tu dirra risau sbb kitorg rasa mcm terlompat and mcm nk jatuh je . time tu memcm da dirra fikir . hahahhaha . alhamdulillah selamat . benda tu terjadi sbb kitorg slh susun kut . sebelah berat sebelah ringan . thats why la . jam sudah pun menunjukkan pukul 12 :'( kitorg cadang x nk mkn . suddenly ckg panggil . mkn je la . lepas mkn tetiba ckg kate suke hati lepas ni nk g mana . duk sunway sampai pukul 5 !! yeayyyy . hehhehe

after mkn , kitorg teruskan perjalanan g scream park :D cehhh , sume kekonon excited je nk msuk . msuk2 je da kecut . zombi dlm tu jahat !! memula msuk ramai kut . dlm 20 org . then ada satu area tu kitorg kene pisah . dirra trip ke dua . time trip first da jln , kitorg kene tunggu . time tunggu tu zombi tu kacau -.- zombi tu scaryyy . okay . lepas zombi tu lepas kan kitorg , kitorg jln berhimpit sampai selipar dirra tercabut :'( dirra jln je .x de keje dirra nk ambil . hahahha . tetiba zombi yg tdi tu msuk bwa torch light . kelakar la . zombi dtg bwa selipar tpi dirra x perasan . dirra jerit la 'selipar aku' then zombi tu kate ni ha la . hahahhaha . lwk la zombi tu . lepas da paki selipar jln la . jln jln and jln . bayk kali juga selipar dirra tercabut . nk tahu x spe tolong kutip kan ?? kwn dirra sorg ni ha . dirra rasa dia x de perasaan kut . jln jln and jln . tiba la tempat pocong >.< budak lelaki trip kitorg dua org je . lelaki sume takut dgn pocong . hahaha . kwn dirra yg kutip selipar tdi jln la depan . pehhhhh . tuhan je tahu time lalu kat pocong tu . and memcm la jdi dlm rumah hantu tu . dirra pun da lupe . tpi yg penting hantu dia scary !!!! keluar keluar je dri situ dirra jerit and mengangis .hahahah . and rumah hantu tu penipu !! byk je tulis 'keluar' but jln jln je jumpe hantu . ahhhhhh

lepas rumah hantu kitorg g nk kapal . okay , kapal ni bukan sebarg kapal -.- kapal ni pusing 360 . memula sgt excited .bila kapal da berjalan , dirra lelap mata je .x buka buka sampai habis . hahahha . but menyesal la juga x buka kan .hurmmm .

byk lgi permainan yg dirra naek . tpi penat la nk cerita sume . dirra cerita yg masih segar kat otak dirra je . dlm pkul 4:30 mcm tu hujan lebat :'( petir kilat sume ada . bile da x dpt maen pape kitorg ckp kat ckg yg blek la . nk singgah sunway pyramid . heheheh . sebenarnye memsing nk shopping . ckg pun setuju sbb da hjan kan . da x boleh buad pape . kat sunway pyramid tu dirra da penat sgt -.- dirra just mkn then jln mcm tu je . nk shopping pun x de mood . hahaha . then blek .act byk lgi cerita tpi penat . ni pun da tengah mlm ha . nk tengok gmba ??? gmba x byk sbb sibuk mandi kan :'( sedihh . ada la dua tiga keping but dlm phone . mls nk msukkan dlm lappy . hurmmm . okay , spe yg dlm delima nk holiday or lawatan kat mane , dirra suggest g la sunway lagoon . serious x menyesal . heheheh . okay bye . good night :* sorry if cerita mcm ape or typo -.- Assalamualaikum


PASTFUTURE
Hello;



Hi *wave hand* My name is Dirra. I'm 15 y/o and stay at Negere sembilan. I hate anti-kpop and love my bias
Folow!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • Rindu
  • New Friends !! :*
  • 3 Cempaka 1 :*
  • Awesome Day !! :*
  • Camp Yang Sangat Awesome !! (part 1)
  • School Holiday !!
  • Kawan :*
  • First Post ! :D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome