one day you'll be mine
About Entry Bias Twitter Facebook
New Friends !! :*
Saturday, 18 May 2013 • 03:55 • 0 comments


Assalamualaikum guys !!! waaaaa . da lame x update blog . hehehehe . dirra busy lorh . now bru je hbis mid year exam . soalan susah tahap dewa .hurm :'( da da . past is past :p now bukan nk cite pasal exam but nak cite about my new friend . dirra ada ramai kawan baru . sume nye kenal kat twitter and fb . tpi ramai kat twitter la sbb dirra x aktif kat fb .hari tu dirra da cite pasal budak kelas dirra kan . sorg2 lgi . now dirra nk cite pasal kwn bru dirra . sorg2 juga . hehehehe

MIMIE !!!

Nurul Afiqah Syamimi . ingat lgi x dulu dirra pernah janji nak cite pasal mimie ? mesti x kan ? x pe . now dirra nak cite pasal dia . mimie stay Batu Pahat , Johor . hurm . jauh sgt dari umah dirra . dirra kenal dia dari sorg kwn dirra nie . act bukan dia yg kenal kan , dirra je yg menggedik g follow mimie kat twitter dulu . heheheh . time follow tu terdetik dlm hati 'nnt mesti dia block aku . x de maknanye dia nak follow back' . hahahaha. lawak je . tetiba esok bangun tido buka twitter mimie follow back then siap tegur lgi .time tu mcm x caye juga sbb ingat kat dia marah dirra about ..... ada lha :p heheheh . rupe nya x . then kitorg mula lha kenal2 . lepas kenal2 , dirra ada tanye dia something kat DM . mcm2 . hehehhe . lepas da luahkan perasaan msing2 , ceh hahahah kitorg tukar2 no phone . caye x dlm sehari kitorg da rapat gile mcm da kenal satahun . lepas da dpt no phone text la ape lgi . hehehehe :D dlm text tu kitorg bnyk sgt tukar2 cerita . serious mcm x caye kitorg bley rapat mcm 2 . dirra caye mimie , mimie caye dirra . huhuhuuu . pe lgi ek ? bnyk sgt kalo nk dicite kan . btw kitorg ada janji . kitorg nak satu skola time form4 nnt :) insya-Allah . hope dpt la . hehehhe . and ada satu janji tu . sorry mimie , dirra x dpt tunai kan :'( dia da jumpe life dia sendiri .kite doakan je kay :) hehhehe . dirra nak ckp thanks sbb sudi jadi kwn dirra . dirra gembira sgt dpt kenal mimie . even perkenalan kite x dijangka and ada org halg kite still kuat . ignore sume benda tu . thanks juga sbb sudi dengar sume masalah and cite dirra . mimie byk sgt bagi nasihat . hurrm . nak sgt jumpe mimie . insya-Allah one day . and good luck for PMR syg :3 I LOVE YOU MIMIE !!! :***

ALIA !!!

alia nie dirra kenal kat twitter juga :D same hari dirra follow mimie . hehhehe . alia nie ex asan . act da lame da taw pasal dia tpi mlas nk follow awal2 coz nnt kacau je dia dgn asan kan . hehehhe . sehari lepas dorg putus kitorg rapat . hurm . memula asan marah juga lha kat dirra coz lepas dorg putus bru dirra nak rapat dgn alia . satu je dirra puji about dorg , lepas putus dorg still kwn . heheheh . okay okay . bkn nak cite pasal dorg . nak cite pasal alia je :p heheheheh . alia nie comel je org nye . duk kat seremban . even dekat juga la dgn umah dirra tpi x pernah jumpe :'( now dirra dgn alia jarang berhubung :'( about one month juga lha dirra x tegur dia . memasing busy . hurmm . rindu dia sgt :'( kalo ada pape pun dirra just kirim kat kwn alia je , tykah . x sure lha dia sampai kan ke x . samapi kan kut . hehhhe . thanks tykah :) Good luck PMR syg :D 8A kay !! alia boleh !!! :3 alia , thanks sbb jadi kwn dirra :** syg awak !!

RHEA !!

rhea nie budak pz . hurm , dirra kenal dia time ada lawatan kat sekola dia . tpi , time kat pz kitorg x bertegur pun :'( now rasa menyesal sgt . rhea nie baek and caring sgt . hari 2 kitorg ada salah fhm, time tu dirra sedih sgt . tpi now da okay . alhamdulillah . x taw lha bile dpt jumpe dia lgi . hurm . rhea , serious happy sgt dpt kenal rhea , insya-Allah one kite jumpe kay ? :) thanks sbb sudi jdi kwn dirra . good luck PMR taw :D 8A !! yeahh . i love you !!! :*

kay sampai sini je lha cite . penat lha nk cite pepanjang :) cite pepanjang pun korg bukan nak bace :p hehhehe . jkjkjkjk . lgi pun da nak magrib da nie . bye korg :**



PASTFUTURE
Hello;



Hi *wave hand* My name is Dirra. I'm 15 y/o and stay at Negere sembilan. I hate anti-kpop and love my bias
Folow!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • 3 Cempaka 1 :*
  • Awesome Day !! :*
  • Camp Yang Sangat Awesome !! (part 1)
  • School Holiday !!
  • Kawan :*
  • First Post ! :D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome