one day you'll be mine
About Entry Bias Twitter Facebook
Awesome Day !! :*
Thursday, 18 April 2013 • 02:54 • 0 comments
assalamualaikum :D hye korg , selamat ptg . oh , ari 2 dirra janji dirra nk sambung cite pasal camp kan ?? hurm . nnt la ;. now dirra nk cite pasal benda lgi best :D cerita dia about my BIRTHDAY :) semalam , bersamaan 17 April 2013 ialah birthday dirra yg ke 15 thun . hehehe . x sangka dirra da 15 thun hidup . Alhamdulillah . now dirra nak cerita detik2 yg best :D hehehe

okay , mlm 16 april 2 ibu dirra da bgi hadiah dulu da :D awal kan ?? hehehe . so , org first wish my parent . huhuhu . esok nye tu bngun g sekola mcm biasa la . sebelum msuk bilik air tengok phone dulu . ada la beberapa org whatsapp and tweet and wish kat fb :D tpi dirra x reply pun . lepas mandi bru reply . lepas da siap2 g la sekola mcm biasa . muke happy je . hehehe . sampai2 kelas amirah wish . sebelum 2 dia da wish kat twitter da . then dirra pun ckp la thanks . lepas mira , azni pulak dtg . dia pun wish juga . then , time tu da kul 7 : 10 pg . dirra pun g ah bertugas . dirra kan pengawas . kalo x bertugas kene mara :'(  pagi tu dirra kene bertugas kat pagar . tu la dirra dtg sekola awal . kalo x sebelum 7 : 15 pg dirra x sampai ag sekola . hehehe . kul 7 : 30 pg dirra g ah perhimpunan . kat perhimpunan mar wish dulu . tetiba ramai lak dak kelas laen dgr . dorg pun wish la . time tu ckp thanks je la kat dorg . ramai sgt wish time tu . ada yg dirra terlepas pandang mybe . hurm . sorry korg :'( okay , kat perhimpunan pagi tu tetiba ada penyampaian hadiah pulak . at the same time dirra menang :D time nama dirra diumumkan , kwn2 dirra sume sorak :) huuhu . terharu je . then ramai la yg cakp 'untung la , time birthday dpt hadiah ' dirra just senyum je . serious x rasa yg dirra menang . rezeki mybe . heheheh . then , da hbis perhimpunan kitorg sume masuk makmal .

okay , time kat makmal nie dirra terasa ah . dlm hati ckp 'pasal asan x wish aku . dia x ingat ke? ' tpi dirra just ckp dlm hati je la . x kan nak tanye pylak kan . malu la xD hehhe . lepas je blek ke kelas , dirra tengah buzy time tu tetiba asan jerit "khairun !! happy birthday ' sambil tunjuk ular . ape lgi , dirra jerit ah mcm org gile . x pasal2 jatuh . hurm . malu plus lutut lebam :'( x pe . dirra even sakit . terharu ah . and yg x sangka nye dia bgi duit . dia kate x taw nk bgi ape .

now , cite time kh pulak . benda ni dri pagi dirra da terasa . nie about adrina . same mcm asan , dirra tertunggu tunggu wish dari dia . tpi , dia x wish pun :'( tetiba time rehat kedua mar , amira , azni , adrina nyanyi lgu then hulur hadiah . aaaa . terharu seh :* adrina mule2 dia ckp dia lupe :'( dirra sedih time 2 . tpi diam je . rupe2 nye suprise eh ?? heehhe . thanks korang .dyja pulak asyik kacau dirra je dari pagi until blek . same with shamira . pape pun dirra happy :D

act , byk lgi cite . tpi penat la nk type . nk taw ?? meh sini dirra cite ftf . senang sikit . hehehe . pape pun dirra happy sgt semalam . until hari nie still dpt birthday wish :d hehehe . thanks korg . i love you all :**


PASTFUTURE
Hello;



Hi *wave hand* My name is Dirra. I'm 15 y/o and stay at Negere sembilan. I hate anti-kpop and love my bias
Folow!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • Camp Yang Sangat Awesome !! (part 1)
  • School Holiday !!
  • Kawan :*
  • First Post ! :D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome