one day you'll be mine
About Entry Bias Twitter Facebook
3 Cempaka 1 :*
Saturday, 27 April 2013 • 06:48 • 2 comments
Assalamualaikum !! hey hey hey hey . hari nie dirra nak cerita pasal 3 cempaka 1 :D pe 2 ?? korang x tawu ea ?? bia dirra bgi taw  3 cempaka 1 , 3c1 in short is class dirra . heheh . har nie dirra nak cerita pasal budak kelas dia . budak kelas dirra ada 32 org :O ramai kan ;) hehehe . kitorg rapat la juga . but sometimes gado -,- hehehe . itu biasa lah kan . now , dirra nak cerita sorang2 .

1) Mar
mar for short . name sebenar Mardhiah . dia best best forever and ever dirra :D dia budak pandai , selalu dpt no 1 la kate kan . hehehe . dia ramai peminat juga . eh eh . now da berpunya :p tpi dirra x fhm la hubungan dia dgn bf dia . ok2 , x yah cite pasal bf dia now :p dia suke mara juga la sometime. hehe . sorry mar :D syg kau !! muah x100000000

2) Azni
azni nie pun bff dirra :D dia nie ada minat someone :p heheheh . biar la rahsia . tpi x sure ah now dia minat budak 2 lgi ke x -,- okay , ignore pasal budak tu . azni nie dia emo sikit . tpi dirra selalu buli dia . hohohoho . jgn mara ea azni , syg kau !! muah x100000000

3) Amirah
amirah also my bff . dia nie pulak ada scandal . scandal dia Farhan :p hahaha . act kitorg yg ejek dorg . amirah nie suke marah juga la . tpi geng kitorg selalu buli dia . hehehe . dia ni suke someone . gile dekat budak 2 . kekadang geram je . mcm x de org laen -,- layan je la kan . hehehe . sorry mira , terpecah rahsia :p syg kau !! muah x100000000

4) Adrina
adrina kawan rapat dirra juga . tpi x serapat yg tiga diatas tdi . dia nie cute :D yg penting dia ramai minat org . paling gile dekat nononose dia -,- errrr . hidung pelik :p hahahah . dia pandai bi  hurm . jeles ouh dgn dia .

5) Asan
asan salah sorg budak lelaki yg dirra rapat . hurm . dia baek and sporting . dia nie juga suke perli org . kekadang tahan je lha telinga dgn perlian dia tu . kalo dia perli dirra , dirra perli dia blek :p tpi dirra selalu kalah :'( dia nie suke story mcm2 kat dirra . dirra dengar je la . best juga kekadang :) hehehe . asan pemalas sometime :p sorry asan .

6) Udin
udin pun dirra rapat juga . dirra dgn udin selalu maen tukar2 . hahahah . dia jadi dirra , dirra jdi dia . gile kan ??? hahahha . udin giler :p

7) Zali
zali nie dia caring org nye :D dia ada scandle dgn budak kelas sebelah :p hehhhe . dia nie pandai and selalu kacau org -,- best la kwn dgn dia

8) Aishah
aishah nie pulak ank tecer sn dirra . dia pandai :O dia nie suke marah juga :p hohohoho . tpi bestt la kwn dgn dia . dirra ada hutang dgn dia -,- x bgi hadiah birthday lgi . tunggu ea aishah syg :*

9) Alin
alin nie budak asram . dirra x rapat sgt dgn budak asrama . tpi bertegur la . hurm . dia nie suke gelak . huuuhuhuh

10) Mastura
mastura bff alinn . dia budak asram juga . time math suke buat lawak . hahahahha . budak kelas dirra suke drop dia . kesian je tengok . dorg kejam !!! :p

11) Nadhirah
nahirah nie kembarr nama dgn dirra . hahahha . dirra x rapat dgn dia pun. tpi kekadang selalu gurau . heheheh

12) Sharifah Hazirah
cekpah giler :p hahahha . sorrry weh . dia nie rapat dgn dirra time bola baling je :D kesian dia , now tengah demam . get well soon frendz !!

13) Khadijah
dyja ngada :p hehhehhe . dirra rapat dgn dyja kat twitter je kut -,- kat skola kwn gitu je la . tpi , time birthday dirra aritu dia kacau dirra je keje . hehehehe

14) Husna
husna nie ada kembar . time pengakap dirra selalu keliru -,- dia kakak .

15) Zainul
zainul is the taller in my class . hahahha . time form 1 ingat kat dia form 5 . hahahhha . dia aktif bola sampai last year mata dia cedera . kesian ;'(

16) Farhan
farhan nie la scandle mira . hehehhe . dia nie rapat dgn sume org . suke drop dirra -,- kesian kan . hurm

17) Syakir
syakir bff farhan mybe . hurm . dia .... dia ... dia .... . nothing la xD heheheheh act x  taw nak ckp ape pasal dia

18) Afrina
dia budak asrama juga . hurm . time form 2 pernah gado besar dgn dia . now da ok . da lupe kan da pun benda tu . pas is past :D

19) Askiah
khya for short . dia minat paris kut . hurm . x taw nk cite pasal ape untk dia sbb x rapat sgt . sorry khya :D

20) Amir Kamal Izzat
AKI for short . dia x bgi panggil aki act . aki anak emas ckg bm dirra . untung ah kan . dia nie paling selalu drop dirra dgn syakir --'

21) Izzat Mubaraq
izzat budak pandai . poyo sometime :p sorry .

22) Iskandar
ahhh . now , dirra benci dia -,- dia tu kan , kat sekola suke mara org . kat fb tawu pulak tanye org mcm2 .

23) Hannan
sejak dua menjak nie dirra rapat dgn hannan . idk why -,- hurm . best la kwn dgn dia :D

24) Jamilah
jamilah ??? hurm . x taw nk ckp ape -,- yg penting suke gelak :p

25) Fatihah
teah nie suke drop dirra kat fb -,- errrr . geram je . dlm kelas pendiam . haish budak nie

26) Atiqah
atiqah nie suke bersendirian mybe . hurm . dia nie 'diam-diam ubi berisi'

27) Jannatul
dirra rapat dgn dia time bertugas je . dlm kelas rapat juga la . kitorg selalu bertengkar :p hehhehe

28) Zahirah
zahirah budak kecik :p heheheeh . dia comel org nye :p manje juga

29) Najmi
errr . dia ketua kelas . sometime geram dgn dia sbb x bertanggungjawab dan blur -,- ktorg selalu marah dia

30) Sharifah Nabila
bila nie pulak penolong najmi . dia je yg buat keje . rajin + pandai + aktif sukan :D

31) Hafiza
haiza nie pendiam . kekadang x sedar pun dia ada dlm kelas . hehehehh

32) Khairun
khairun is dirra . dirra is khairun :D hahhahah .

done !!! penat tawu cite pasal dorg -,- uhh . akhir nye . kitorg gile2 dlm kelas :D kalo bley x nak terpisah , tpi Allah menentukan segala-gala nye :D to student 3c1 , sorry kalo korg terasa dgn pe yg aku cerita . just for fun :D asan yg suruh . k la . dirra da penat . bye . nite :**


PASTFUTURE
Hello;



Hi *wave hand* My name is Dirra. I'm 15 y/o and stay at Negere sembilan. I hate anti-kpop and love my bias
Folow!
Memory
Sejarah mungkin berulang~~ cewah jiwang karat aku-.-
  • Awesome Day !! :*
  • Camp Yang Sangat Awesome !! (part 1)
  • School Holiday !!
  • Kawan :*
  • First Post ! :D

  • Big Clap!
    Template :Masterly_elmo
    Tutorial : Afiqah Wana Atiqah
    Pictures : We Heart It
    Best View : Google Chrome